Realitní makléřAlice Košková

RE/MAX Actual
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 154. místo celkově 12. místo v Zlínský kraj 3. místo v Vsetín

O mně

Jmenuji se Alice Košková, jsem realitní makléřka v srdci Beskyd. Díky tomu, že zastupuji kancelář RE/MAX Actual mám možnosti vyhledat, nebo prodat nemovitost nejen v Beskydech, ale také po celém světě, kde se naše kanceláře nachází. Svou práci vykonávám s vášní a citem, abych zajistila pro své klienty ten nejlepší výsledek při prodeji, nebo koupi jejich nemovitosti. Mým cílem je poskytnout profesionální a individuální přístup každému zákazníkovi a pomoci mu s realizací jeho snů o vlastním bydlení.

Informace

Makléř
Alice Košková
Telefon
+420725121991
Soutěžní oblast
Vsetín (kraj Zlínský)
Působnost
Zlín (kraj Zlínský)
Jako makléř působím od roku
2023
Jazykové dovednosti
angličtina, němčina
Nabízené služby
cenové mapy, 3D prohlídky, video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

Paní Alice je velmi milá, se vším nám velmi pomohla a vše potřebné vysvětlila. Rychlá komunikace a profesionální přístup, ještě jednou Vám moc děkujeme.

René Baroš, 11.6.2024

Naprostá spokojenost! Paní Košková byla vždy k dispozici, ať už se jednalo o telefonické konzultace nebo osobní schůzky. Pomohla mi s výběrem ideálního nájemníka i s veškerou administrativou s tím spojenou. Určitě se na ni budu obracet i do budoucna.

Ing. Hana Blinková, 8.7.2024

Certifikáty a školení

17.6.2024, Certifikovaný realitní profesionál Bronze