Realitní makléřLucie Dvořáková

M&M reality Jihlava
Umístění v roce 2023 1. v okrese Jihlava 6. v Kraj Vysočina 228. v celé ČR
Hlasujte pro mne
Mé aktuální umístění: 179. místo celkově 7. místo v Kraj Vysočina 3. místo v Jihlava

O mně

Jmenuji se Lucie Dvořáková a u M&M Reality jsem od začátku roku 2021 a ráda bych Vás pozvala do světa nemovitostí. Pro mě není práce povinností, ale můj koníček. Každý klient, každá nemovitost je pro mě jedinečná a důležitá. Věřím, že pozitivní přístup a optimismus jsou klíčem k úspěchu. Na všechny své zakázky využívám profesionálního fotografa, točím video prohlídky, standardem je půdorys nemovitosti, také pracuji a inzeruji na sociálních sítích a v případě většího zájmu o nemovitost, připravuji elektronické aukce... vše s jasným cílem - prodat vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k vaší plné spokojenosti. Těším se na naši spolupráci :)

Informace

Makléř
Lucie Dvořáková
Telefon
605700829
Soutěžní oblast
Jihlava (kraj Vysočina)
Působnost
Jihlava (kraj Vysočina), Brno-venkov (kraj Jihomoravský), Třebíč (kraj Vysočina), Žďár nad Sázavou (kraj Vysočina)
Jako makléř působím od roku
2021
Specializace
prodej, byty, rodinné domy, chaty / chalupy, stavební pozemky
Nabízené služby
video prohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie, marketing nemovitosti na míru, zastupování při prohlídkách, právní poradenství, výkup nemovitosti, aukce nemovitosti, zpracování PENB, zajištění vkladu na katastr, homestaging

Reference

"S paní Dvořákovou jsme byli velice spokojeni, je příjemná, milá a ochotná, určitě by jsme jí doporučovali každému, S pozdravem Zelená Alena"

Alena Zelená, 31.1.2024

"Makléřka je komunikativní, empatická, důsledná s tahem na výsledek. Odborně na výši."

Ing. Tomáš Spohr, 22.1.2024

"Doporučuji služby paní makléřky prodej rodinného domu proběhl jednoduše , zcela bez starostí a rychle. Realitní kancelář umí vytvořit profesionální propagaci nemovitosti od fotek až po inzerci. Se službami jsem byl spokojen a v případě, kdybych potřeboval prodat nemovitost se na paní makléřku znova obrátím."

Tomáš Dostálek, 23.3.2024

"Byla jsem moc spokojena s paní Dvořákovou."

Mgr. Marie Adámková, 24.3.2024

"Paní Lucie není jen makléřka která se žene za čísly v tabulkách prodejů. Je trpělivá, lidská a ochotná s čímkoliv poradit. Měl jsem z ní pocit, že ji práce baví a naplňuje, a to se pak odráží v přístupu a jednání..👌"

Jiří Karásek, 25.3.2024

"Dobrý den, chtěl bych poděkovat paní Dvořákové za její profesionalitu a příjemné vystupování. Byla skvělá a pokud bude další příležitost nebudu váhat a obrátím se jen na ni Děkuji

Tomšík, 29.4.2024

"Rádi bychom touto cestou poděkovali paní Dvořákové za pomoc s prodejem našeho bytu. Celá spolupráce byla opravdu velmi profesionální. Od samého začátku až po předání nemovitosti novým majitelům vše proběhlo hladce, paní Dvořáková s námi byla neustále ve spojení, prohlídky a veškeré kroky nám maximálně přizpůsobovala, komunikovala rychle, ale také s porozuměním a empatii. Celkově celý proces byl opravdu rychlý, srozumitelný a přehledný. V případě, že budeme v budoucnu řešit nákup či prodej nemov...

Richard Šula, 4.1.2024
Zobrazit celý text reference

"Chtěl bych i tímto způsobem poděkovat za naprosto perfektní služby a vstřícnost paní makléřky Lucie Dvořákové a za její spolupráci. Jsem velice rád, že vše proběhlo mimořádně hladce a bez sebemenších problémů. To zejména a právě kvůli přístupu a iniciativě paní Dvořákové."

Jiří Janček, 15.1.2024

"Paní Dvořáková je profesionálka na vysoké úrovni. Je milá, vstřícná s velkou snahou rychle vyřešit potřebu klienta. Na základě naší zkušenosti ji můžeme každému doporučit.

Helena Vojancová, 12.7.2024